IT-teamet
för Burlöv, Kävlinge och Staffanstorps kommuner
2016-11-02

Driftinformation: Namnuppdatering

Namnuppdateringarna sker successivt efter att det rapporteras till oss. Tidigare felet är åtgärdat och kontona uppdateras efter varje natts körning.
-------
Uppdatering 161110: Vi får indikationer att de senaste dagarnas korrigeringar av namn inte har uppdaterats. Det innebär om man rapporterat namnändring till oss under de 2 senaste dagarna så har kontouppgifterna ändå inte ändrats.
Vi har felanmält detta till leverantör och återkommer med information.
-------------------------------
Följande mail har skickats ut till berörda av namnuppdateringen som gjordes 1/11 - 2016:

Anledningen till att du får detta mail är att de namnuppgifter du har registrerade hos Skatteverket inte överensstämmer med de uppgifter som fanns inlagda i vårt system. Under gårdagen gjordes en uppdatering av samtliga användaruppgifter gentemot Skatteverkets uppgifter och detta har medfört att ditt förnamn och/eller efternamn har uppdaterats så att det nu överensstämmer med de uppgifter som finns registrerade hos Skatteverket. Uppdateringen påverkar det namn som visas i adressboken samt e-postadressen. Observera att e-post som skickas till din gamla e-postadress fortfarande kommer att komma fram.

Om du vill ändra uppgifterna ska du först ta kontakt med Skatteverket och göra ändringen där och därefter kontakta Servicedesk och meddela att dina uppgifter ändrats, därefter kommer en ny uppdatering mot Skatteverket ske och dina uppgifter ändras även i våra system. Skatteverket kan exempelvis registrera vilket namn som är tilltalsnamn, huvudregeln är att det är första förnamn om inget annat angivits.

-------

Har du fått detta mail så betyder det att du blivit berörd av ändringarna.Sidansvarig: Sami Metsokumpu

Senast publicerad: 2016-11-14      Senast ändrad: 2016-11-14