IT-teamet
för Burlöv, Kävlinge och Staffanstorps kommuner

Tips och saker att tänka på innan semestern..

Vi kör på samma nyhet som förra sommaren där vi har samlat några av de vanligaste tipsen och sakerna att tänka på innan man går på semester. Detta är en form av punkter som man kan checka av och ha i åtanke innan man går på ledighet för att ha det så smidigt som möjligt både under och efter semesterperioden.   

Stäng av era enheter

  • Tänk på att stänga av era telefoner, datorer eller surfplattor innan ni går på semester. Detta sparar både batteriet och ni kommer igång snabbare när ni är tillbaka från semestern igen!

E-post:

Lösenord:

Fakturor:

  • Kontrollera fakturor innan semestern. Behöver någonting sak attesteras innan? Sätt hänvisning i ert fakturasystem till annan ansvarig så att ingenting missas!

Telefoni

  • Hänvisa din telefon att du är på semester!
    I din Outlookkalender kan du lägga in en bokning om att du är på semester (se punkten under e-post) som sedan hänvisar din telefonanknytning till att du inte är tillgänglig.
    Du kan också koda telefonen direkt inne i BluStarWeblänk till annan webbplats. Manualer för detta hittar du på denna länk: Manual för att koda telefonenlänk till annan webbplats
  • Ladda telefonen!
    Se till att både ladda och stänga av telefonen innan semestern! Blir telefonen urladdad kan den ställa sig i ett felläge som genererar att den förlorar kontakten med operatören.

Vår Servicedesk är bemannad och finns tillgänglig för hjälp under hela sommaren precis som vanligt! 

Sidansvarig: Marcus Larsen

Senast publicerad: 2017-06-12      Senast ändrad: 2017-05-08