IT-teamet
för Burlöv, Kävlinge och Staffanstorps kommuner

IT-teamet påbörjar utbyte av servermiljö och av den anledningen en förvarning om att det kan bli några kortare driftavbrott på servers/system.

IT-teamet har påbörjat ett utbyte av de tre samarbetskommunernas servermiljö och detta eftersom dem har ”fallit för ålderssträcket”.

I kort kan man säga att den nya serverparken sätts upp parallellt med den gamla och succesivt flyttas befintliga servers/system från den gamla till den nya miljön. Detta kommer att ske utanför kontorstid för att i så liten utsträckning som möjligt störa den dagliga verksamheten.

Uppstarten för överflytten av servers/system kommer att påbörjas redan på onsdagkväll då vi kommer att utnyttja vårt inplanerade servicefönster till detta. Onsdagens aktiviteter startar kl: 18.00. Nästa tillfälle vi kommer att överflytta servers/system är på lördag den 27/6. Vi avser att nyttja hela lördagen för detta. Vi vill be er att under dessa reserverade tider, undvika att arbeta mot servers och olika system som ni använder i er yrkesutövning.

Skulle det vara så att det ABSOLUT INTE passar att vi överflyttar något system under dessa reserverade tiderna ber vi er kontakta Malin Lindahl för att diskutera en passande tid.

Stort tack i förskott för ert överseende gällande ”omaket” överflytten kan ge er.
IT-teamet

Sidansvarig: Marcus Larsen

Senast publicerad: 2015-06-22      Senast ändrad: 2015-06-22