IT-teamet
för Burlöv, Kävlinge och Staffanstorps kommuner

IT-teamet lanserar beställningsportal!

IT-teamets beställningsportal är en enkel webbshop som är det nya sättet att beställa IT-utrustning såsom datorer, mobiltelefoner, datortillbehör med mera.
Vi snabbar upp hanteringen och ni får lättare en överblick på det upphandlade utbud som finns tillgänglig, men också enklare att följa lagda beställningar.
http://order.itteamet.se/länk till annan webbplats

Sidan ligger internt, vilket då innebär att ni inte kommer åt den från en extern dator utanför kommunen.

I beställningsportalen finns till att börja med enbart ”tillbehör och mobiler” vilket innebär att det endast går att beställa datortillbehör och mobiler. Uppstår inget oförutsett kommer vi inom kort fylla på med ytterligare kategorier och produkter.

Behöver ni beställa något som saknas i beställningsportalen så beställer ni det fortsatt som innan genom att lägga ett beställningsärende till ServiceDesk, http://support.itteamet.se/länk till annan webbplats

Vänligen läs igenom villkoren och manualen för Beställningsportalen innan ni gör någon beställning:


Beställningsbehörighet

Eftersom all personal inte är behörig att beställa idag så är ett krav att söka behörighet i form av en ansökan till oss, undantag är chefer. Vänligen sprid denna information till närmsta icke-chef för att ge beställarbehörighet.

Det är viktigt att man läser igenom texten och fyller i formuläret med informationen. Därefter skapas ett ärende där ni kommer få reda på "beslutet".
Detta gör ni på denna sidan:
http://itteamet.se/behorighetlänk till annan webbplats

Har ni synpunkter eller önskemål om produkter som ni skulle vilja se upplagda i beställningsportalen får ni gärna skicka ett e-postmeddelande till bestallningsportal@itteamet.se

Sidansvarig: Marcus Larsen

Senast publicerad: 2015-05-17      Senast ändrad: 2015-06-22